tag:blogger.com,1999:blog-8496206286730142.post2848435877061209093..comments2024-01-15T13:31:32.012+03:00Comments on havadan sudan: MÜRDÜM ERİK REÇELİ...Mürdüm Renkli Lezzet...RABİA SERTELİhttp://www.blogger.com/profile/03593510698956480834noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8496206286730142.post-7608708075364504382013-08-27T16:29:28.138+03:002013-08-27T16:29:28.138+03:00Hemen her yıl yaptığım özel reçellerimdendir.Sizin...Hemen her yıl yaptığım özel reçellerimdendir.Sizin ki de çok güzel olmuş emeklerinize sağlık ,afiyetler olsun.Selam ve sevgiler.Arzu Sarıyerhttps://www.blogger.com/profile/06726173767103856253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496206286730142.post-47654187624604963862013-08-21T22:44:45.144+03:002013-08-21T22:44:45.144+03:00İlhan Bey, bence cevap sorunuzun içinde. Pişme sür...İlhan Bey, bence cevap sorunuzun içinde. Pişme süreleri farklı meyveleri, hatta sebzeleri bir arada pişiremezsiniz. Pişirmek isterseniz de pişme sürelerine göre tencereye sırasıyla koymanız gerekir. Kolay gelsin :)) RABİA SERTELİhttps://www.blogger.com/profile/03593510698956480834noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8496206286730142.post-60171941669963544722013-08-21T22:19:29.853+03:002013-08-21T22:19:29.853+03:00Bir sorum olacak. Gerçi hiç tek erik olarak yapmad...Bir sorum olacak. Gerçi hiç tek erik olarak yapmadım hep başka meyvelerle karışık komposto ve reçel yaptım, erikler eridi ve marmelada dönüştü. :(( Bunun bir sırrı var mıdır nasıl diri kalıyor? Örneğin bugün domates reçeli yaptım kireç kaymağında tutunca domates sertleşti. Erikte de aynı yöntem olur mu acaba? Ellerinize sağlık.ilhanhttps://www.blogger.com/profile/07472660159506659337noreply@blogger.com